Piet Mondrian a fost un pictor olandez avand creatii artistice netraditionale pentru care este cel mai bine cunoscut, alcătuite din forme rectangulare de diferite culori, separate de linii groase, negre, sunt de fapt rezultatul unei evolutii artistice care s-a derulat în cursul a aproape 30 de ani si care a continuat până la sfârsitul vietii lui Mondrian.Din picturile sale abstracte, am preluat ideea de a decora interiorul restaurantului cu o mica parte din creatiile Mondrian.

Pasind in restaurant, patrunzi intr-un ambient modern si rafinat, unde armonia culorilor, stilul si eleganta cu care a fost decorata locatia ,te fac sa simti perfectiunea lucrului bine facut.

Acest mare artist ne-a inspirat prin unicitatea si originalitatea lui de a crea un loc unde evenimentele importante din viata noastra, a pamantenilor, sa fie deosebite si pline de autenticitate. Acest nume abstract ne-a facut sa-l indragim si sa denumim si locatia noastra.

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie traditionala sau internationala si servire impecabila.

Nu sarim peste detalii, pentru ca detaliile ne aduc frumusetea. Mondrian Events & Garden , cu o capacitate de pana la 200 de persoane va asteapta sa-i treceti pragul, sa petreceti cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Mondrian Events & Garden va invita sa regasiti o latura boema ascunsa in propria-i fiinta , pasind in locatia noastra , admirand pictura si savurand din preparatele noastre gatite cu cea mare atentie ,adaugand ingredientul principal, dragostea…

Pentru timpul liber, alegerile sunt multiple si variate, plimbari pe terasa frumos decorata si plina de liniste, admirand mica gradina botanica creata special pentru dumneavoastra, degustari de vinuri din podgoriile vrancene si nu numai, asezonate cu delicii culinare specifice sau mediteraneene.